fbpx

När tekniken är som bäst

Ni har säkert stött på teknik som kanske inte alltid håller vad det lovar.

Vi har valt att samarbeta med den bästa tekniken från de mest framstående leverantörerna inom sin kategori. Vardagslivet blir lite enklare då.

Var lika smart som ert hem kan bli!

Wiser gör det möjligt

Ett tekniskt ekosystem som bara växer i omfång.

I vår strävan att erbjuda avancerad fastighetsteknik som är enkel för slutkonsumenten att hantera så faller lotten på Schneider Wiser. Här finns bredden av produkter, allt från belysningsstyrning, energieffektivisering och säkerhet.

Teknik skall vara enkel att hantera!

Navet i ert smarta hem

Schneider Wiser är ett intuitivt system för smarta hem som låter dig styra lokalt eller på distans, direkt i mobilen eller via röststyrning. Upplev en enklare vardag samtidigt som ditt hem blir mer personligt. Med appen Wiser by SE kan du styra olika funktioner, oavsett var i världen du befinner dig. Du kan enkelt lägga in egna favoritinställningar (scenarier) och automationer utifrån till exempel schemaläggning, solens upp/nedgång och aktivering av en händelse. Det bidrar till ökad bekvämlighet, säkerhet och energibesparing.

Wiser gateway är navet och huvudkontrollen för alla Wiser-enheter i hemmet. Den möjliggör översikt och styrning via appen Wiser by SE, med möjlighet till notiser och/eller larm oavsett om du är hemma eller på resande fot.

Full kontroll över ditt smarta hem, oavsett var du befinner dig

Schneider App kopiera

Nätverk och Wifi

Ett optimalt Wifi-nätverk där signalen når hemmets alla hörn bör vara en självklarhet för de flesta. Har ni en större tomt bör även den inkluderas i det uppkopplade hemmet så att bilen och trädgårdsteknik kan omfattas. Vi installerar mesh-nätverk optimerat utifrån de beräkningar vi gör för ert specifika hem.

Vi säkerställer att ni får en stark och stabil uppkoppling byggt på de bästa komponenterna. Med el- och internet-redundans kan ni även få en avbrottsfri uppkoppling som fungerar vid t.ex. strömavbrott.

Smart klimat sparar pengar

En stor del av hemmets energiförbrukning sker i form av uppvärmning. Med ett smart klimat- hanteringssystem kan ni optimera klimathanteringen genom att automatisera detta. Detta är bra både för miljön och plånboken.

I ett smart hem vet huset om ingen är hemma och kan därför själv reglera temperaturer i hela eller delar av hemmet. Termostaterna kan enkelt hanteras via mobil, smarta skärmar eller med rösten.

Heatit

Markiser och rullgardiner

Med smart styrning av markiser och rullgardiner blir det det möjligt att styra markiser och gardiner utan att ni behöver gå runt och justera varje markis eller gardin gardin. Ni kan styra de motoriserade markiserna och gardinerna med hjälp av mobiltelefonen, de smarta skärmarna eller med rösten. Självklart installerar vi även fysiska knappar om ni så önskar.

Styrningen kan även automatiseras utifrån specifika händelser eller med schemaläggning. Ni kanske vill att alla markiser ska fällas in när ingen är hemma?

Tekniken skall vara lättillgänglig

Med smarta skärmar och högtalare når du hemmets alla funktioner enkelt och smidigt. De smarta skärmarna har touch screen vilket innebär att du lätt kan styra allt från termostaterna, dörrlåset och belysningen med fingret.

Då dessa produkter även hanterar röststyrning så kommer du ganska snabbt vänja dig med att styra hemmets funktioner med rösten. För det absolut enklaste sättet att till exempel släcka ett våningsplan är att helt enkelt säga ”Släck våningsplanet”.

Självklart kan ni även styra tekniken med fysiska knappar och mobilen. Men vem vill egentligen alltid bära med sig mobilen och bläddra bland en massa appar för att justera termostaterna i huset ett par grader?

EN KOMPLETT TJÄNST

Vi erbjuder en helhetstjänst som tar ert husprojekt från projektering och installation till konfigurering och support.

– Projektering el & teknik
– El & tekniknstallation
– Konfiguration/anpassning
– Utbildning
– Support & service

ENERGY MANAGEMENT

Vi ser till att ni får kontroll över er energiförbrukning och att den blir så optimal som möjligt. Här finns det mycket pengar att spara.

– Energimätning
– EnergyHub
– Elbilsladdare
– Batterilagring
– Solpaneler

SMART SÄKERHET

Vi ser till att ni kan övervaka ert hem samt få information om eventuella säkerhetsrisker. Behovet av dyra larmabonnemang blir minimala.

– Övervakningskameror
– Digitala dörrlås
– Brand-/röklarm
– Vattenläckagelarm
– Styrning av portar/grindar

KONTAKTA OSS SÅ BLIR DET RÄTT FRÅN BÖRJAN!

Kontakta oss