fbpx

Gör rätt från början

Det är inte helt ovanligt att man helt glömmer att projektera teknikinstallationerna när man bygger eller renoverar sitt hem. Tyvärr leder det till illa placerad teknik med låg signalstyrka (routrar, accesspunkter, bryggor/gateways) samt dyra och fula kompletterade installationer av nätverk, Wifi och kameror via utanpåliggande dragningar.

Vi ser till att installation av el och teknik blir optimal utifrån era behov samt husets förutsättningar. Snygga och välplacerade installationer med rätt teknik, korrekt konfigurerat för ett smartare boende helt enkelt.

Det är betydligt bättre och billigare att göra rätt från början.

Var lika smart som ert hem kan bli!

Smiling,Young,Couple,Sitting,On,Sofa,Thinking,Of,Getting,Their

Trygga installationer

Våra erfarna och behöriga elektriker genomför trygga och säkra elinstallationer. Vi använder endast moderna komponenter från ledande leverantörer vilket borgar för hög kvalitet i hela installationen.

Tekniker med specialkompetens inom just fastighetsteknik genomför installationen av all teknik. De tekniska komponenterna väljs utifrån husets förutsättningar samt användarnas behov. Samtliga tekniska komponenter testas och konfigureras på ett korrekt sätt.

Det är vad vi kallar trygga installationer.

El

Smarta installationer

Genom att projektera både el- och teknik säkerställer vi att huset även är förberett för framtida, kompletterande produkter inom el-och teknik. Även om ni inte just för tillfället tänkte investera i t.ex. solpaneler eller energilagring (batteri) så är det viktigt att detta är med i projekteringen och förberett. Detta gör framtida kompletteringar både bättre och billigare.

Det är vad vi kallar riktigt smarta installationer.

Projektering av el- och teknik

Vid uppstarten av ert husprojekt gör vi tillsammans en projektering av alla el- och teknikinstallationer. För att säkerställa att vi inte missar någon del i installationen följer vi en framtagen checklista.

Installationsförslaget baseras på projekteringen och det är även den som styr val av tekniska komponenter, placering, rör och kabeldragning samt konfiguration.

Installationsförslaget kompletteras även nätverksinstallation samt med en heatmap optimalt signalstyrka för trådlöst nätverk.

Avbrottsfri teknik

För att säkerställa en så driftsäker teknik som möjligt så rekommenderar vi installation av komponenter som göra att nätverket inte dyker vid t.ex strömavbrott.

Vi kompletterar då driften av er teknik med en UPS (batteribackup) som tillfälligt  tar över elförsörjningen för nätverket. Vi kan även installera en backup för inkommande internet i fall att befintlig fiber slutar att fungera.

Med avbrottsfri teknik minskar behovet av dyra larmbolagsabonnemang. 

Avbrottsfri

Utbildning, service och support

När all installation är klar och konfigurerad går vi igenom alla funktioner och utbildar er i hur ni hanterar ert hem. Vi erbjuder er även möjlighet till support både på distans och på plats.

För ni ska inte behöva vara tekniker för att njuta av ett tekniskt uppgraderat hem. Med vår hjälp slipper du det. Vi ser till att hålla oss uppdaterade när det kommer till den tekniska utvecklingen och informerar er löpande om relevant ny teknik.

Självklart ansvarar vi för service under garantitiden för samtliga installerade produkter.

Hur vill ni styra hemmets teknik?

Vi ser till att ert hem får en modern och lättanvänd styrning av hemmets alla tekniska funktioner. Ni får ett hem som förenklar vardagen och ger möjlighet till kostnadsbesparingar. Ett digitalt utbyggbart system, redo för framtiden!

Mobiltelefon & smarta skärmar

Ni kan enkelt styra hemmets funktioner via mobiltelefon, den smarta klockan eller via smarta skärmar. Allt hanteras med ett tryck på skärmen via ett användarvänligt gränssnitt.

Automatisera hemmets funktioner

Hemmets funktioner kan automatiseras utifrån just ert hushålls behov. Kanske ska vissa lampor släckas och temperaturen på undervåningen sänkas ett par grader när ingen är hemma?

Hantera ert hem vart ni än befinner er

Med ett uppkopplat hem kan du enkelt hantera hemmets teknik på distans. Du kanske vill låsa upp dörren till någon även om du befinner dig på semester på andra sidan jorden?

Tekniken pratar med varandra

Genom att få tekniken att prata med varandra kan de även börja samverka. Rullgardinerna kanske automatiskt ska rullas upp när du tänder sovrummet?

Använd rösten för att styra hemmet

Med ett röststyrt hem behöver du inte ta fram mobilen eller klicka på en massa knappar så fort du vill hantera tekniken. Du säger bara “släck övervåningen” så släcks alla lampor just där. 

ENERGY MANAGEMENT

Vi ser till att ni får kontroll över er energiförbrukning och att den blir så optimal som möjligt. Här finns det mycket pengar att spara.

– Energimätning
– QuiPower
– Elbilsladdare
– Batterilagring
– Solpaneler

SMART TEKNIK

Vi ser till att ert hem blir intelligent som du når vart du än befinner dig. Självklart installerar vi ett optimalt nätverk i hemmet.

– Optimalt nätverk/Wifi
– Smart belysning
– Smart klimathantering
– Smart solskydd
– Smarta skärmar/högtalare

SMART SÄKERHET

Vi ser till att ni kan övervaka ert hem samt få information om eventuella säkerhetsrisker. Behovet av dyra larmabonnemang blir minimala.

– Övervakningskameror
– Digitala dörrlås
– Brand-/röklarm
– Vattenläckagelarm
– Styrning av portar/grindar

KONTAKTA OSS SÅ BLIR DET RÄTT FRÅN BÖRJAN!

Kontakta oss