fbpx

Smart trygghet i hemmet

Låt hemmet skapa trygghet för dig och din familj

Med smart säkerhet och övervakning integrerat i hemmet kan ni känna er tryggare då ni, i realtid får full kontroll av hemmet, direkt i mobilen. Behovet av dyra externa larmbolag minskar vilket är bra för ekonomin.

Var lika smart som ert hem kan bli!

Övervakning inne och ute

Vi installerar smarta övervakningskameror som fungerar lika bra i dagsljus som vid mörker. De känner igen och kan göra skillnad på rörelser från människor, djur och övriga rörelser som svajande grenar etc.

Inspelningen kan säkert  lagras i molnet eller lokalt på en hårddisk eller SD-kort. Samtliga kameror vi arbetar med driftsätter vi med fast el så att du slipper ta ner kamerorna och ladda dessa flera gånger om året.

Inomhuskamerorna kan automatiskt stängas av när första familjemedlemmen kommer hem.

Nest Hello

Vem ringer på dörren?

Vi installerar smarta dörringklockor med integrerade kameror, högtalare och mikrofoner. Det innebär att ni får en övervakning av ytterdörrarna i hemmet.

Via mobilen och smarta skärmar i huset kan ni se och kommunicera med den som ringer på dörren. När någon ringer på dörren så för ni information om detta i mobilen och i hemmets samtliga smarta skärmar och högtalare. Ringklockan hör möjlighet att känna igen den som ringer på dörren och man då till och med meddela vem som ringt på dörren.

Videohistoriken lagras i molnet och ni kan via mobiltelefonen se historiska inspelningar. 

I kombination med digitalt dörrlås kan ni se och prata med den som ringer på för att sedan på distans släppa in personen.

Brand- och röklarm

En smart uppkopplad brandvarnare är en självklarhet i ett professionellt smart hem. 

Brandvarnaren integreras i ert smarta hem och kan på så sätt skicka notiser till mobilen samt integreras i automationer.

Samtliga brandvarnare i hemmet kopplas ihop i ett nätverk så att samtliga larmar så fort en brandvarnare aktiveras.

Brandvarnaren uppfyller de Europeiska regelverken och innehåller avancerade funktioner som höjer tillförlitligheten, till exempel 10 års livslängd på batterierna, dubbla detektionskammare för undvikande av fellarm vid normal drift samt inbyggd temperatursensor som säkerställer larmfunktion vid omgivningstemperaturer över 57°C

Digitala dörrlås

Med ett digitalt dörrlås installerat får ni full kontroll över hemmets dörrar. Ni kan öppna dörren vart ni än befinner er, eller skapa tillfälliga och tidsbestämda passerkoder. Perfekt om man behöver släppa in hantverkare, städhjälp eller andra besökare och slippa hanteringen av fysiska nycklar.

Med en digital hantering har du full kontroll över din dörr. Du kan välja att få notifikationer när någon låser eller låser upp dörren och du ser även vem som gjort detta. Du kanske vill ha koll på när dina barn kommer hem från skolan? Allt som sker med låset lagras även i historiken som du kan se i mobilappen.

Set med kodpanel

Vattenläckagelarm

Med en smarta vattendetektor installerad kan ni upptäcka och stoppa vattenläckor innan de hunnit orsaka någon större skada. Wiser Vattenläckagedetektorn skickar en notis när vatten upptäcks, samt sätts ett 70dB högt alarm igång så att du bland annat kan undvika dyra vattenskador. Produkten passar exempelvis perfekt i kritiska områden såsom i en källare eller under diskmaskinen. 

Läs mer om Schneider Wisers produktkategori för ett smartare hem under menyn ”Smart fastighetsteknik”.

Undvik vattenskador

Genom att vi kopplar ihop hemmets alla vattendetektorer med en smart magnetventil på inkommande vatten minimerar ni risken för större vattenskador i hemmet.

En trygghet om läckaget sker när ingen är hemma.

Smarta portar och grindar

Vi installerar smart styrning av grindar och garageportar som ger samma fördelar som ett digitalt dörrlås. Då styrningen kan ske via mobiltelefonen, smarta skärmar eller rösten blir fysiska nycklar och fjärrkontroller onödiga.

Ni kan enkelt skapa digitala nycklar till de personer som skall ha tillgång till hemmets uppfart/garage. De digitala nycklarna kan skapas så de endast fungerar vissa tider och dagar. Tekniken kan även känna av när bilen närmar sig uppfartsgrinden och automatiskt öppna grinden.

Minimera behovet av dyra larmbolag

Med den teknik och de funktioner ni får med ett professionellt smart hem minimeras behovet av dyra abonnemangskostnader till larmbolag. Ni får all information, direkt i mobiltelefonen, för att själva övervaka ert hem vart ni än befinner er. 

Ni får information om någon rör sig på er tomt, om dörren öppnas eller brandlarmet går och kan då själva, i realtid kontrollera detta via övervakningskamerorna. Kräver situationen ett agerande väljer ni själva rätt åtgärd. Det kanske räcker med att kontakta grannen? Om inte annat polisen eller brandkåren.

 

EN KOMPLETT TJÄNST

Vi erbjuder en helhetstjänst som tar ert husprojekt från projektering och installation till konfigurering och support.

– Projektering el & teknik
– El & tekniknstallation
– Konfiguration/anpassning
– Utbildning
– Support & service

SMART TEKNIK

Vi ser till att ert hem blir intelligent som du når vart du än befinner dig. Självklart installerar vi ett optimalt nätverk i hemmet.

– Optimalt nätverk/Wifi
– Smart belysning
– Smart klimathantering
– Smart solskydd
– Smarta skärmar/högtalare

ENERGY MANAGEMENT

Vi ser till att ni får kontroll över er energiförbrukning och att den blir så optimal som möjligt. Här finns det mycket pengar att spara.

– Energimätning
– QuiPower
– Elbilsladdare
– Batterilagring
– Solpaneler

KONTAKTA OSS SÅ BLIR DET RÄTT FRÅN BÖRJAN!

Kontakta oss